Läckt trailer avslöjar nya Overwatch-skins

Läckt trailer avslöjar nya Overwatch-skins

Uppdatering: Nu har Year of the Rooster börjat och ni kan kolla in den officiella trailern från Blizzard här nedan. Utöver de nya skinsen bjuder Year of the Rooster också på över 100 nya kosmetiska föremål, förpackade i Lunar Loot Boxes (som tillfälligt ersätter de vanliga). Alla Lunar Loot Boxes garanterar åtminstone ett föremål från Year of the Rooster. Blizzards officiella bloggpost om det hela finns här.

[NEW SEASONAL EVENT] Welcome to the Year of the Rooster!

Happy Lunar New Year: http://blizz.ly/LNY2017 Good luck and great fortune await you, heroes. From now until February 13, ring in the Year of the Rooster with your family and friends in true Overwatch style. Collect over 100 seasonal cosmetic items, enjoy a special fireworks display on Lijiang Tower, and get ready to capture the flag in a brand-new brawl!

Utöver fint bling-bling får vi även ett nytt exklusivt spelläge kallat Capture the Rooster, som Capture the Flag fast med en tupp på banan Lijiang Tower. Videon nedan förklarar mer.

Developer Update | Capture The Flag | Overwatch

Game director Jeff Kaplan chats about Overwatch’s Year of the Rooster event (http://blizz.ly/LNY2017), specifically discussing the game’s newest mode: Capture the Rooster.

 

Original: Senare ikväll är det tänkt att det kinesiskt inspirerade eventet Year of the Rooster ska dra igång i Overwatch. Kanske. Tidszoner och allt det där vet ni, det är allt bra krångligt ibland. Hur som helst har en spansk trailer läckt ut på Youtube som avslöjar ett gäng nya heta och stiliga Overwatch-skins.

Mei, Mercy, Tracer, Roadhog, Winston, Bastion, Pharah, Junkrat och D.Va får alla nya paltor att valsa runt i, och ni finner skärmdumpar på var och en av dem i galleriet här nedan. Year of the Rooster avslutas den 13 februari och vi lär få all anledning att återkomma med officiell och utökad information under morgondagen.

Overwatch – Year of the Rooster event trailer (Spanish)

Jeff pls we just want to look at it don’t remove it pls Jeff

 

 

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts