Läckor kring öppen For Honor-beta

Läckor kring öppen For Honor-beta

Under helgen som gick ordnades en stängd beta för Ubisofts kommande närstridsfokuserade actionspel For Honor. Om du precis nu höjde händerna mot skyn och utropade “neeeej, jag missade den, jag är den mest verkningslösa rallarsvingaren i socknen!” har vi lugnande nyheter.

Enligt ett e-mail från Twitch som publicerats på NeoGAF kommer en öppen beta för spelet ordnas mellan den 9 och 12 februari, dagarna innan For Honor slutligen släpps den 14 februari. Alla tre fraktionerna kommer vara spelbara (riddarna, samurajerna och vikingarna) och den 7 februari kommer kommer en tävling med “kändisgäster” streamas live via Twitch (det var också tänkt att den öppna betan skulle avslöjas här).

Vi har skrivit otaliga nyheter om For Honor tidigare, så många att jag blir lite stinn av att bara tänka på det. Kolla in vårt dignande arkiv för massor av trailers och matnyttig information.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts