Kampanjen för Banner Saga 3 har nått målet

Kampanjen för Banner Saga 3 har nått målet

Vi kan alltså glädjas över att vi får ett avslut på den med rätta omtyckta spelserien. Vi kan förvänta oss fler tuffa taktiska strider, och ännu flera hjärteknipande, ångestfyllda val där karaktärer vi gillar far illa på grund av oss.

Än är inte insamlingen slut, dock, och utvecklarna Stoic har några stretch goals i bakfickan, som att lägga till de mäktiga fienderna dredge som en spelbar ras i tre klasser: stoneguard, hurler och stonesinger. För detta krävs dock att de drar in 250 000 dollar. Något som knappast är omöjligt med tanke på hur pengarna tickat in.

Fler uppdateringar om eventuella stretch goals och annat utlovas på deras kickstarter-sida. Kickstarterkampanjen för Banner Saga 3 slutar 7 mars, så det är ett tag kvar.

About The Author

Värmlänning som spelat sedan barnsben. Utbildad lärare, älskar det skrivna ordet och spelar allt jag kommer över. Lagom sur.

Related posts