Innehållet i For Honors säsongspass har läckt

Innehållet i For Honors säsongspass har läckt

Under gårdagen ville Ubisoft påminna oss om att den stängda betan för deras närstridsfokuserade actionspel For Honor drar igång den 26 januari. Idag kan vi bjuda på ytterligare information om titeln, men den här gången ville inte Ubisoft att vi skulle få reda på den. Ännu.

En användare på Reddit klickade runt i Ubisoft-butiken, och hittade något nytt på For Honors förhandsbokningssida. Den listade innehållet i spelets säsongspass, och Ubisoft var inte sena med att döda länken. Skadan var dock redan skedd och Reddit-användaren har givetvis delat med sig av informationen till omvärlden.

Enligt dessa uppgifter inkluderar For Honors säsongspass sex helt nya krigare (tillsammans med en veckas tidig åtkomst), exklusiva sunbeam emotes för alla 12 krigare, tre lootlådor, ett exklusivt emblem, champion-status i 30 dagar och ytterligare ospecificerat innehåll.

Därtill innehåller spelets Deluxe-utgåva tre unika hjälmprydnader, ett Deluxe Edition-emblem, en “speciell avrättningsrökeffekt” och sju dagars champion-status. På bilden ovan ser ni innehållsbeskrivningen i bildform. Deluxe-utgåvan inkluderar inget säsongspass (lol) så man måste inhandla Gold-utgåvan för att verkligen få allt.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts