Inget säsongspass i Mass Effect: Andromeda

Inget säsongspass i Mass Effect: Andromeda

Enligt Bioware-chefen Aaryn Flynn kommer vi inte att se något säsongspass för Mass Effect: Andromeda. Flynn fick frågan på twitter, huruvida det kommer bli något sådant, varpå han kort och gott svarade “nope”. Dock lovade han att Bioware skulle tala mer om sådana spörsmål senare. Titanfall 2, som också är ett EA-spel, hade inte heller något säsongspass. I den här skribentens högst ödmjuka åsikt är det skönt att slippa dyrt extramaterial av tveksam kvalitet. En rejäl och matig expansion, däremot, tackar man ju sällan nej till.

Vi har också nyss fått reda på att spelare kommer att kunna spela Mass Effect: Andromeda tidigare genom Origin Access, för de som sitter på den tjänsten. Exakt hur mycket av spelet som kommer att kunna spelas tidigt vet vi inte, dock.

21 mars släpps spelet hur som helst. Utan säsongspass.

About The Author

Värmlänning som spelat sedan barnsben. Utbildad lärare, älskar det skrivna ordet och spelar allt jag kommer över. Lagom sur.

Related posts