Ignition och SWAT 4 på GOG!

Ignition och SWAT 4 på GOG!

Här på PC Gamer strävar vi efter att vara aktuella. Vi håller tummen på pulsen och likt hungriga hajar slänger vi oss över de färskaste tänkbara nyheterna, allt för att hålla er, kära läsare, så uppdaterade som möjligt. Men ibland misslyckas även vi.

Det svenska racingspelet Ignition släpptes på GOG tisdagen den 10 januari, och därmed blev UDS megaklassiker officiellt spelbar på moderna datorer för allra första gången. Och vi missade att skriva om det. Vi ber om ursäkt för den här fruktansvärda missen, men skyller på att vi förmodligen var lite vimmelkantiga efter den Stora frilansträffen helgen innan.

Hur som helst, köp Ignition här för sex dollar, ett alldeles utmärkt pris för vad som fortfarande är ett av de allra bästa racingspelen någonsin (enligt oss i alla fall). Det färgstarka fordonsutbudet är magiskt och bandesignen ännu lite bättre, men tyvärr bygger GOG-releasen på DOS-versionen av spelet, och inte Windows-utgåvan. Dessutom sträcks bilden ut till widescreen, vilket ju alltid är beklagligt.

Den här versionen är dock oändligt mycket bättre än ingen alls, så ladda ner och njut av en av de mest underskattade svenska kulturskatterna någonsin. Jag tror jag vet vilket spel min nästa retrovideo kommer handla om …

 

Presstop!

Även en av världens allra bästa taktiska skjutare har nått GOG. I och med sin ankomst – eller enter and clear om man gör ett krystat försök till spelhumor – gör SWAT 4 – Gold edition lillebror SWAT 3 celebert sällskap. Att spela två av de mest nagelbitande (och svåraste) agentskjutarna kostar dig 91 respektive 23 spänn. Nu spontaninhalerar vi kollektivt en rökgranat av tacksamhet. Seså, bort med sprinten nu, fegis!

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts