Hur Sea of Thieves uppmuntrar till samarbete

Hur Sea of Thieves uppmuntrar till samarbete

Med tanke på att Sea of Thieves ska släppas under första kvartalet är det oväntat tyst. Försening ohoj? Oklart, men nu har vi alla fall fått en ny utvecklardagbok, den tionde i ordningen, där Rare pratar om co-op.

Målet är att uppmuntra till samarbete spelare emellan. Du och dina saltstänkta kumpaner tvingas åta er olika roller, som till exempel under skattjakter. Världskartan är inte ett knapptryck bort utan en av er måste stå vid ett faktiskt bord framför tygkartan, en annan håller i rodret och en tredje spejar uppe i mastkorgen.

Väl iland och med sand mellan tårna basar en av er över skattkartan. Kommunikation sinsemellan är viktig och er position är inte markerad på kartan så att hitta det där X:et är knepigare än du tror.

Vårt arkiv är fyllt med Sea of Thieves-guld, däribland mer om skattjakter och långa spelsekvenser.

Sea of Thieves Inn-side Story #10: Co-Op Gameplay

Find out more about the satisfaction of sailing and seeking treasure together in Sea of Thieves from Senior Designers Shelley and Andrew Preston!

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts