HTC förnekar ett avslöjande av Vive 2

HTC förnekar ett avslöjande av Vive 2

Den årliga elektronikmässan CES (Consumer Technology Association) går av stapeln på torsdag, den 5 januari, och avslutas på söndag. För oss pc-spelare kretsar intresset främst kring Nvidias presskonferens natten till torsdag, då vi kommer få se nya “spelsekvenser och miljöer” från Mass Effect: Andromeda.

Men annat smått och gott kan också dyka upp. Såsom en premiärvisning av Vive 2. Rykten florerade och rapporterades av Digitimes.com, men nu har HTC själva gått ut och dementerat uppgifterna.

– Det finns ingen sanning i ryktet att Vive 2 kommer premiärvisas under CES 2017, sade HTC i ett officiellt uttalande som UploadVR återgivit. Här hos Vive är vi laserfokuserade på att bygga ett starkt och växande ekosystem för nuvarande och framtida Vive-ägare, så att de kan uppleva det bästa tillgängliga alternativet för VR i rumsskala, med det mest övertygande innehållet.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts