Hitman-godis i saliga mängder!

Hitman-godis i saliga mängder!

Om du frågar mannen på gatan vilken episod från den första Hitman-säsongen som var den allra bästa kommer han förmodligen svara “va?”. Om du frågar de som faktiskt spelat serien, däremot, kommer de förmodligen svara den andra episoden Sapienza, följt av “men den där Japan-grejen var ju rätt bra den också”.

Så därför passar det alldeles utmärkt att spelets tredje bonusuppdrag utspelar sig i just Sapienza och släpps nästa tisdag, den 31 januari. Precis som tidigare handlar det dock inte enbart om samma miljöer på nytt, utan den här gången har lokalbefolkningen samlats för en mysig liten konsert vid hamnen.

Marco Abiatti är dagens man, och Agent 47 måste se till att den mäktiga maffiabackade affärsmannen inte blir vald till borgmästare. Genom att döda honom då, förstås. Landslide, som det nya uppdraget heter, är gratis för alla betalat för den kompletta Hitman-säsongen, antingen i digitalt eller fysiskt utförande.

Spelet kommer också få en ny upplåsningsbar svårighetsgrad kallad “professional” den 31 januari, som inkluderar strikta föremålsregler, förbättrad AI, begränsat sparsystem, avancerad kameraövervakning, dödliga strider och nya belöningar. Kolla in bilden ovan för mer information eller följ den här länken.

Slutligen har Io Interactive också rullat ut ett nytt Elusive Target-uppdrag, det nittonde i ordningen, och det är live nu. Det kallas The Blackmailer och 47:an måste mörda Walter Williams och sno hans usb-sticka i Paris. Briefingvideon hittar du här nedan tillsammans med trailern för Landslide.

HITMAN – Landslide Reveal

Coming on January 31st is the third bonus mission titled ‘Landslide’. In Sapienza the sun is about to set, the locals have gathered in the piazza for a small concert by the harbor. Marco Abiatti – a wealthy businessman with mafia ties turned right-wing politician, has staged an early evening event near Sapienza’s beach.

HITMAN Elusive Target #19 The Blackmailer [EN]

The nineteenth Elusive Target has arrived! Make sure you’re ready. There are no second chances. Elusive Targets will appear for a limited time only. They can only ever be killed once. Intel will be limited. Plan carefully. If you die during the mission… That is it.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts