Hideki Kamiya kommenterar nedläggningen av Scalebound

Hideki Kamiya kommenterar nedläggningen av Scalebound

Under gårdagen rapporterade vi att Microsoft hade lagt ner den fyra år långa utvecklingen av Platinum Games förmodat fräsiga actionspel Scalebound.  Nu har spelets skapare Hideki Kamiya uttalats sig om ärendet via Twitter.

– Som ni kanske redan har hört har Scalebound tyvärr lagts ner. Jag beklagar verkligen sorgen för alla som som såg fram emot spelet. Jag beklagar sådana här sorgliga nyheter i början på året. Allt jag kan göra för er är att lova att fortsätta leverera roliga spel.

– Jag kommer att jobba extra hårt för att inte svika er på det här sättet igen, så jag hoppas att ni håller ett öga på oss i framtiden också. Jag trodde att jag skulle få många barbariska meddelanden, men istället har jag fått många varma hälsningar. Tack.

På den officiella Platinum Games-bloggen kan man också läsa att vd:n Kenichi Sato är “väldigt besviken över att saker slutade på det här sättet” och lovar att det Osaka-baserade företaget kommer fortsätta jobba hårt i framtiden.

Slutligen har också Microsofts Phil Spencer kommenterat det skedda via Twitter och säger att “beslutet var svårt att fatta, men vi tror att resultatet är bättre för Xbox-spelare, även om det fortfarande är en besvikelse. Jag tror på vår lineup för 2017, den är vårt fokus”.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts