Hetaste pc-releaserna att se fram emot i februari

Hetaste pc-releaserna att se fram emot i februari

Februari är årets kortaste månad. Det märks inte – åtminstone inte om vi ser på releaselistan som är flera resor hetare än den i januari. På alla hjärtans dag bjuds det på köttiga slag mellan den något otippade kombon riddare, vikingar, samurajer. En vecka senare får vi se den första (men med största säkerhet inte sista) pc-releasen av ett Halo på åtta år. Uppföljaren till Planescape: Torment är ännu värre, då vi längtat efter en sådan sedan 1999.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts