Tekken 7 släpps i sommar

Tekken 7 släpps i sommar

Uppdatering: Namco har nu bekräftat att Tekken 7 släpps just den 2 juni 2017, och överraskande nog släpps samlarutgåvan även till pc, inklusive en 30 centimeter hög och 40 centimeter bred staty föreställande Kazuya och Heichachi mitt i en luftburen uppgörelse. Utgåvan inkluderar också ett säsongspass, steelbook-förpackning och det officiella soundtracket. Om man förbokar spelet får man tidig tillgång till Tekken Revoulution-veteranen Eliza. Här är även en ny trailer.

TEKKEN 7 – PS4/XB1/PC – Rage and Sorrow (English Trailer)

Fighting is about who’s left standing and nothing else… You’ve been waiting for the best fighting game of this generation: watch our explosive story trailer and get ready! Tekken 7 is coming June 2nd 2017 on PS4, XB1 and PC. The dark vampire is back: pre-order now to get Eliza for free!


Original: Det må ha tagit över 20 år, men snart kommer Namcos anrika fightingspel Tekken äntligen göra pc-debut. Hittills har det mesta pekat på att Tekken 7 var tänkt att lanseras i början av 2017, men eftersom början av 2017 börjar nå sitt slut kan vi nog utgå från att spelet kommer att försenas en aning.

Förra veckan avslöjade seriens officiella Twitter-konto att lanseringsdatumet för Tekken 7 kommer avslöjas någon gång den här veckan, men nu verkar det som att Amazon varit lite för heta på gröten. En produktsida för samlarutgåvan till Playstation 4 har nämligen dykt upp tillsammans med datumet 2 juni 2017.

Chanserna att pc-versionen av Tekken 7 skulle lanseras innan Playstation 4-spelet är mindre än noll, så vi kan redan nu ställa in oss på sommaren som allra tidigast. Vi har skrivit om Tekken 7 ett antal gånger tidigare, och vi vet att bland andra Kuma, Panda, Miguel, Bob, Master Raven och Akuma kommer vara spelbara kämpar.

 

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts