Här är en ny trailer för Double Dragon IV

Här är en ny trailer för Double Dragon IV

I slutet av fjolåret, mellan jul och nyår, avslöjade Arc System Works att de kommer fira Double Dragons 30-årsjubileum med ett helt nytt spel i serien, utvecklat av flera av de ursprungliga upphovsmännen. Double Dragon IV är ett retrodoftande beat’em up som ser ut som de gamla spelan (fast i widescreen) och det släpps redan nästa vecka via Steam, tisdagen den 31 januari.

Nu har vi fått en ny trailer som visar upp de mest tongivande nyheterna. Först ut har vi dual mode, ett tävlingsinriktat multiplayerläge för två spelare där man duellerar med olika upplåsningsbara karaktärer, såväl som de ordinarie huvudrollsinnehavarna Billy och Jimmy Lee.

Double Dragon IV bjuder också på tower mode, ett läge där man rensar våningsplan efter våningsplan på fiender, och långsamt men säkert avancerar högre och högre upp i ett jättehögt torn. Exakt hur många våningar det finns vet vi inte, men även här kan man använda sig av upplåsningsbara karaktärer för att besegra tuffa fiender.

Här är den nya trailern.

Double Dragon Ⅳ Trailer (English)

The next entry in the side-scrolling action game series Double Dragon is finally here! The story picks up after the elimination of the Black Warriors in Double Dragon II! 【Product Info】 Title : Double Dragon Ⅳ Available on : PlayStation 4, Steam Release date : Coming on Jan 30 , 2017 MSRP : Downloadable version 800 (tax incl.)

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts