Här är det nya värlsrekordet i Super Meat Boy

Här är det nya värlsrekordet i Super Meat Boy

I skrivande stund pågår Awesome Games Done Quick 2017 för fullt. Det årliga speedrun-evenemanget drog igång i söndags, och kommer fortsätta hela veckan. Ni kan följa händelserna på det officiella Twitch-kontot. Just nu verkar det vara uppehåll, men det innebär inte att chattfönstret inte går i hundra kilometer i timmen (för det gör det alltid).

En av de mer spektakulära prestationerna hittills är det nya världsrekordet i Super Meat Boy av Hamb. Ni kan se det kompletta försöket i Youtube-klippet här nedan, och den totala tiden skrivs till 17 minuter och 42 sekunder (hela två sekunder snabbare än världsrekordet från förra årets Awesome Games Done Quick av Vorpal).

För mer information om och ett komplett schema för Awesome Games Done Quick 2017 styr ni kosan hit.

Super meat boy – any% 17:42

1 death, 5 cycle larry 17:41 according to leaderboard rules

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts