Halo Wars 2 får fysiska utgåvor av THQ Nordic

Halo Wars 2 får fysiska utgåvor av THQ Nordic

Anar vi en ny kärleksfull relation?

När Quantum Break skakade av sig sina Windows 10-bojor i slutet av september förra året passade THQ Nordic på att släppa en påkostad fysisk samlarutgåva av samma titel. Nu har Microsoft och THQ Nordic avslöjat ett nytt samarbete. Halo Wars 2 kommer få två fysiska pc-utgåvor – standard och Ultimate Edition – och bägge kommer också ge tillgång till Xbox One-versionen av spelet via Play Anywhere-programmet.

Ultimate Edition inkluderar utöver fin förpackning även den remastrade versionen av originalspelet kallad Halo Wars: Defintiive Edition (stöder också Play Anywhere), en säsongbiljett och fyra dagar tidigare åtkomst till Halo Wars 2, med start den 17 februari och en prislapp på 80 euro. Standardutgåvan kostar i sin tur 60 euro och släpps den 21 februari, samma dag som Halo Wars 2 blir tillgängligt digitalt.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts