Håller Obsidian på att utveckla Fallout: New Vegas 2?

Håller Obsidian på att utveckla Fallout: New Vegas 2?

Har du hört tals om webbsidan Fraghero.com? Nej, inte jag heller, och Fraghero själva tycks vara väl medvetna om att de inte direkt kan räknas som en trovärdig gigant. Så därför försöker de förstärka sin trovärdighet med att påpeka att de var ute med tidiga detaljer för både Red Dead Redemption 2 och The Last of Us 2 innan respektive spels utannonseringar.

Hur som helst: nu har ett nytt rykte nått Fragheros öron via en “insiderkälla” som påstår att Fallout: New Vegas 2 existerar, och han eller hon kommer leverera bevis för sina påståenden om ett par dagar. Det har tidigare rapporterats om både Fallout: New Orleans och Project Louisiana, men enligt Fragheros källa handlar om det en rak uppföljare till originalet från 2010, i alla fall sett till namnet.

Avslöjandet av Fallout: New Vegas 2 är planerat till sommarens E3-mässa, enligt källan, och Obsidian ska återigen vara involverade i utvecklingen. Vi kommer också få “gå fucking nuts och springa runt nakna på gatorna i ren glädje”. Vi återkommer till det här ärendet om det finns anledningar att göra det, med eller utan byxor.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts