Guilty Gear Xrd Rev 2 utannonserat

Guilty Gear Xrd Rev 2 utannonserat

Det finns snygga spel och så finns det snygga spel. När fightingspelet Guilty Gear Xrd Sign släpptes under 2015 utropade jag det omedelbart till ett av de snyggaste spelen någonsin med dess sanslöst lyckade “2d-karaktärer i 3d fast inte riktigt”-estetik. Nu, 2017, är spelet fortfarande lika snyggt, och Arc System Works har precis utannonserat en ny utökad version av samma titel.

Guilty Gear Xrd Rev 2 kommer få nya karaktärer (Baiken och Answer demonstreras i trailern här nedan) tillsammans med de vanliga balansjusteringarna och onlineförbättringarna. Storyläget kommer också få ett nytt scenario och nya episoder för Jam Kuradoberi, Raven, Kum Haehyun, Dizzy samt de tidigare nämnda Baiken och Answer. Slutligen kommer även gamla bekanta slagkämpar få tillgång till nya tekniker.

Rev 2 släpps i japanska arkadhallar under våren. Vi vet ännu inte när spelet släpps till pc (förutom att det ska ske i år) men de som redan äger Guilty Gear Xrd Revelator (den första uppdateringen av Sign) kommer kunna uppgradera till Rev 2 med hjälp av ett billigare dlc-paket.

「GUILTY GEAR Xrd REV 2」プロモーション映像

対戦格闘ゲーム「GUILTY GEAR」シリーズ最新作 「GUILTY GEAR Xrd REV 2(ギルティギア イグザード レヴ ツー)」が登場! 2017年春にはアーケード、その後家庭用が始動する本作をお楽しみに! © ARC SYSTEM WORKS ※本動画の無断転載を禁じます。

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts