Gratis dlc till Titanfall 2 kommer lastat med ett nytt spelläge och en nygammal karta

Gratis dlc till Titanfall 2 kommer lastat med ett nytt spelläge och en nygammal karta

Sedan tidigare har Respawn Entertainment lovat att alla framtida tillägg till Titanfall 2 kommer att erbjudas helt gratis och det verkar som att de står för sitt ord. I en ny uppdatering har de presenterat vad spelare kan se fram emot i det första dlc-paketet som ännu inte har givits något datum.

Mest noterbart är det nya Live Fire-läget som vi vetat om i några veckor redan, men som Respawn nu går in på i lite mer detalj än tidigare. I Live Fire möts två lag bestående av sex piloter, där varje rond ger spelare en minut för att eliminera fiendern eller ta kontrollen över en flagga. Laget som håller kontrollen av flaggan när tiden tar slut vinner ronden, oavsett hur många lagmedlemmar som struckit med.

Avslutningsvis retar de aptiten ytterligare genom att annonsera att en uppfräschad version av kartan Colony från gamla Titanfall också kommer att adderas. Ta en titt på teaser-bilden här:

About The Author

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Related posts