Gör dina egna gwent-kort!

Gör dina egna gwent-kort!

Vem älskar inte gwent? Alla älskar gwent.

Själv har jag ett antal timmar under bältet med den stängda betan av just Gwent, och ser verkligen fram emot spelets framtida utveckling. Hur vore det om man kunde byta ut alla korts utseende, exempelvis? Eller rentav skapa helt egna kort som man kan skriva ut och använda i fysiska lekar?

Det senare alternativet är verklighet redan nu, har det visat sig. En person som kallar sig för Owmince har tillbringat de senaste 10 dagarna med att skapa ett alldeles förträffligt webbaserat verktyg som tillåter dig att skapa dina egna gwent-kort.

Det är bara att hoppa in här och börja experimentera, och om man inte känner för att skapa kort själv kan man bara bläddra runt i galleriet och häpna över internets kombinerade visdom. I skrivande stund finns över 3000 kort, och många fler kommer det sannolikt bli.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts