GOG introducerar nya veckolånga reor

GOG introducerar nya veckolånga reor

Jag vet inte med er, men själv tycker jag att det här med reor hos digitala spelbutiker gått till överdrift. Tidigare inväntade jag de stora Steam-reorna med spänning, men nu under den just avslutade vinterrean köpte jag inte ett enda spel (okej, nu ljög jag, jag köpte Li Eat för att jag ville tömma min Steam-plånbok).

Även GOG har fått sin beskärda del reor med alla möjliga teman, och ännu fler ska det bli – man har nämligen utannonserat det nya Weekly Sale-programmet, vilket är precis vad det låter som, återkommande veckolånga reor med olika titlar.

Weekly Sales ersätter Weekly Staff Picks och Grand Weekend, och kommer dra igång varje måndag med nya erbjudanden. Dessa reor kommer i sin tur utökas med ett antal nya titlar varje fredag. så om man vill vara lite elak kan man absolut påstå att inget väsentligt förändrats, utöver namnet.

Den här veckans erbjudande inkluderar Leisure Suit Larry-serien, Overlord och Pan-Pan. Men i skrivande stund är det bara 37 minuter kvar, så de kommer förmodligen ha bytts ut mot ett gäng nya titlar när du läser det här.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts