Games Workshop-skapelsen Necromunda blir datorspel

Games Workshop-skapelsen Necromunda blir datorspel

Games Workshop har en hel del bräd- och figurspel under bältet som gjort sig utmärkt som datorspel. Ett som ännu inte fått sig en digital version är dock Necromunda. Utvecklarna Rogue Factor, kända för (nåja) Mordheim: City of the Damned, har bestämt sig för att göra spel av det gamla brädspelet. Necromunda: Underhive Wars handlar om rivaliserande gäng som slåss om kontroll över  den nedgångna stadsdelen Underhive, full av gamla rostiga fabriker, bortglömd teknologi och våld. Allt i form av ett turordningsbaserat, taktiskt rollspel.

Förhoppningsvis blir Necromunda bättre och mer varmt emottaget än Mordheim. Vi återkommer med detaljer när vi vet mer.

About The Author

Värmlänning som spelat sedan barnsben. Utbildad lärare, älskar det skrivna ordet och spelar allt jag kommer över. Lagom sur.

Related posts