Galaxy in Turmoil visar upp ny karta

Galaxy in Turmoil visar upp ny karta

Lucasfilms satte stopp för Galaxy in Turmoil, även känt som “Battlefront 3“, men teamet påbörjade det svettiga arbetet med att tvätta bort allt Star Wars-relaterat vilket då skulle innebära att studion är fri att göra vad de vill. Det kommer dock ta tid och en demo förväntas släppas först under hösten 2017.

Redan nu kan vi dock få ett smakprov av planeten Nak-Thi och en karta som blandar vintriga vidder med lava från uråldriga vulkaner. Det är inte mer än en teaser men den gör sitt jobb, eller hur? En inte så vild gissning är att Nak-Thi en gång för inte så länge sedan lystrade till namnet Hoth.

[WiP] Galaxy in Turmoil – Nak-Thi

Join us here: Website: http://frontwirestudios.com/ Forum: http://community.frontwirestudios.com/ Discord: https://discord.gg/0nSg1sh3VWIKmUWh Twitter: https://twitter.com/FrontwireGames Facebook: https://www.facebook.com/frontwirestudios

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts