Galactic Junk League låter dig slåss i rymden med hemsnickrade skrothögar

Galactic Junk League låter dig slåss i rymden med hemsnickrade skrothögar

Om du längtar efter rymdstrider med hemmabyggda, Minecraft-doftande farkoster så kan Galactic Junk League vara något för dig. Det har nyss släppts i early access på Steam, och är dessutom free to play, med möjlighet att köpa typiska f2p-saker som xp-boostar och liknande. För att låsa upp bra vapen krävs levlande, och för pengar kan du snabba på den processen. Tycka vad man vill om den aspekten, men konceptet som sådant är väl rätt fyndigt.

Om du vill bygga ett enorm organ, av valfri sort – vi dömer inte – och flyga runt i så bör det gå bra. En enorm rymdgiraff låter som en dröm man borde förverkliga. Dock kan det vara en nackdel (ha!) att ha ett skepp format som en giraff, då skeppen tar strukturell skada beroende på var de träffas. Således när det nog lätt att tappa huvudet med en sådan form på skeppet.

Risken är väl att spelets universum bokstavligen fylls av riktiga rövar och kukhuvuden.

Steam Early Access Launch Trailer | Galactic Junk League

Prepare your junkships captains! Galactic Junk League is now live on Steam! Play now on Steam http://store.steampowered.com/app/562590/ If you have more questions, let us know through our forum at https://forum.galacticjunkleague.com/ or http://steamcommunity.com/app/562590 Or connect with other junkers! Facebook: https://www.facebook.com/galacticjunkleague Twitter: https://twitter.com/GalacticLeague

 

About The Author

Värmlänning som spelat sedan barnsben. Utbildad lärare, älskar det skrivna ordet och spelar allt jag kommer över. Lagom sur.

Related posts