Frilansträff 2017!

Frilansträff 2017!

Vare sig Rom eller PC Gamer byggdes på en dag, I get by with a little help from my friends, ingen man är en ö och så vidare. Ska man tro på di gamle PC Gamer-längorna var det över sju år (!) sedan redaktionen hade en rejäl frilansträff, men i helgen var det äntligen dags. Och jäklar, vad jag (Thomas) hade köpt för mycket grejer. Nu har jag godis, flingor, bröd och dryckesvaror till Ragnarök.

Vår egen österbottning Benny flög in från Finland och exil-Olsson dito från Birmingham via London och Frankfurt. Affe tog tid från sin dyrbara julledighet (han bor i Japan) och åkte tre tåg + bil från Sundsvall. Lill-Hjalmar a.k.a. Mannen utan åldrande svepte in från Växjö. Uppoffringarna var legio och förseningarna likaså. Man kan näppeligen förvänta sig att tågen ska gå i ett land som ligger i norra Europa i minusgrader. Enligt chefen på Trafikverket var det “Faktiskt snö på marken!”. Olle, som bor närmast av alla medarbetare, var trött och stannade hemma.

IMG_20170105_155630_058_eea4gk
På grund av alla förseningar är antalet glassbyttor i frysen är alltjämt fyra. Affe får kladdkaka någon annan gång.

På träffen avhandlades ting av yppersta vikt. Saker som var och en på egen hand kan avgöra PC Gamers framtid. Huruvida Ponyhans är en one trick pony, om Rune Andréasson medvetet gjorde Brummelisa lite, lite för het för allmänhetens bästa och vilka nick vi i redaktionen bör ha på våra sociala medier. Fredrik “Bamseponny” (mycket hästar nu!) döpte om sig till Bamseho. Hur det ska utläsas? Som Bamse plus slangordet på en prostituerad på engelska. Fullständigt logiskt.

När alla vännerna gått hem och festen var slut för länge sen stod vi med en rad förslag på vad vi ska hitta på i tidningen, på sajten, på Youtube, Instagram, på podcast och mer. Nu ska vi koka ner skiten, spika de bästa grejerna och utföra dem också.

På frilansträffen lärde vi oss också att inte allihop åka bort en helg utan att ha förberett grejer att läsa här på sajten. Vi ber om ursäkt, det ska inte hända igen.

 

About The Author

Pappa, sambo, gamer, lantis, chefredaktör, skäggig. Några favoritspel: Outcast, Deus Ex, Max Payne, Total War-serien. Har du en vass penna eller idé, kontakta mig!

Related posts