Fans restaurerar Tomb Raider: The Last Revelation

Fans restaurerar Tomb Raider: The Last Revelation

När tänkte du på Tomb Raider: The Last Revelation senast?

Förmodligen var det inte igår, eller ens i förrgår, men några som i allra högsta grad tänker på det klassiska äventyret från 1999 är hobbyutvecklarna i kollektivet Raiding the Globe. De håller nämligen på att utveckla Tomb Raider: The Last Revelation HD, och på projektets hemsida kan man läsa följande programförklaring.

Tomb Raider 4: The Last Revelation HD ger spelare möjligheten att uppleva Core Designs klassiska och enastående originalspel med skarpare texturer, objekt med högre grafisk kvalitet, helt nya effekter (som dynamisk dimma, mjukare skuggor och sprites av hög kvalitet), spelmässiga tillägg och mycket mer.

Det finns ingen allmänt tillgänglig version av spelet att ladda ner ännu, men vi kommer få mer information inom kort (eller ett cease-and-desist-brev från Square Enix, svårt att veta).

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts