Ett säsongspass för Resident Evil 7 har dykt upp

Ett säsongspass för Resident Evil 7 har dykt upp

Resident Evil 7 släpps den 24 januari. Det är redan nästa tisdag, chockerande nog, så vi kommer inte behöva vänta länge till på Capcoms klassiska skräckspels förmodat storslagna återkomst. Nu har vi fått reda på att spelet kommer få ett säsongspass via Steam.

Vi vet än så länge inte exakt vad det kommer kosta, men deluxe-utgåvan (som inkluderar säsongspasset) kostar 80 euro medan standardutgåvan går loss för 50. Det känns också som att innehållsförteckningen inte är särskilt komplett, men den listar “förbjudet filmmaterial” del 1 och 2, tillsammans med ett “extra berättelseavsnitt”.

Under beskrivningen av de två förstnämnda hittar vi ord som “mardröm”, “sovrum & Ethan måste dö”, “21” och “döttrar och Jacks femtiofemte födelsedag”. Det hela känns väldigt kryptiskt, men går å andra sidan i linje med hur stora delar av marknadsföringen sett ut.

Kan vi förvänta oss en lanseringstrailer för Resident Evil 7 lagom till helgen? Det kan vi nog.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts