Ett gäng nya skärmdumpar från Berserk-spelet

Ett gäng nya skärmdumpar från Berserk-spelet

Omega Forces nya actionspel Berserk and the Band of the Hawk släpps om lite mindre än en månad, den 21 februari. Och jag är faktiskt rätt peppad. Jag har inte mycket till övers för Dynasty Warriors-serien och dess otaliga spinoffs, men fjolårets Attack on Titan: Wings of Freedom visade en ny och väldigt underhållande sida av den anrika japanska studion.

Berserk and the Band of the Hawk må inte innehålla nakna, gigantiska män, men vi får istället dräpa demoner i hundratal (kanske rentav tusental) med hjälp av Guts gigantiska tvåhandssvärd. I de nya skärsmkotten i galleriet nedan får vi se den ärrade krigaren i full stridsmundering tillsammans med bästa vännen/ärkefienden Griffith (beror på lite när man frågar) i hans Batman-liknande utstyrsel.

Via våra brittiska kollegor får vi även reda på att man kan kommer kunna uppgradera sina vapen genom att samla råmaterial (precis som i Attack on Titan) och att alla karaktärer kommer kunna “vakna upp” för att boosta sina förmågor och leverera extra förödande attacker. Mycket mer information om Bererk and the Band of the Hawk hittar du i vår databas.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts