Ett fängslande förflutet väntar i nästa Deus Ex-dlc

Ett fängslande förflutet väntar i nästa Deus Ex-dlc

Trots såväl tekniska som berättarmässiga skönhetsfläckar var Deus Ex: Mankind Divided ett alldeles utmärkt tillskott till den anrika immersive sim-serien. System Rift var det första story-dlc:t och den 23 februari följs detta av nästa, A Criminal Past, som kronologiskt äger rum innan såväl System Rift som moderspelet.

 Adam Jensen befinner sig bakom lås och bom när han under täckmantel som fånge tassar runt i ett högsäkerhetsfängelse som enbart huserar mekaniskt förbättrade människor. Uppdraget är att ta kontakt med en annan agent från Task Force 29 som försvunnit från radarn, men som har viktig information i sin ägo.

Uppdraget är Jensens första i Task Force 29:s regi och Dr. Delara Auzenne gör comeback. Releasen går av stapeln den 23 februari och räkna med en prislapp  på strax över hundralappen.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts