En överväldigande positiv bundle

En överväldigande positiv bundle

Det är lätt att bli lite deppad under de mörka vintermånaderna. Har jag hört i alla fall, själv sitter jag oftast inomhus även under sommaren, så jag känner mig inte så himla brydd. Men för dig som söker en liten positiv boost kommer gamla goda Humble till undsättning.

Overwhelmingly Positive Bundle har nämligen kört igång nu och avlutas om tretton dagar (tisdagen den 24 januari om jag räknat rätt). Den bjuder på en salig blandning godis, såsom Shantae and the Pirate’s Curse, Epic Battle Fantasy 4 och Pony Island för vilken summa som helst, och Day of the Tentacle Remastered samt Deadbolt om man väljer att betala högre än genomsnittet (för tillfället 6 dollar och 81 cent). Den här prisnivån kommer utökas med fler titlar om lite mindre än en vecka.

Slutligen, om man verkligen vill unna sig själv, kan man utöka den redan digra listan med VA-11 Hall-A: Cyberpunk Bartender Action och N++ om man väljer att betala över 10 dollar. Det förstnämnda recenserades i somras av den gode herr Olsson, och han belönade spelet med hela 80 procent. Lite sugen blir man ju!

Slutligen vill vi också passa på att påminna om att den inte alls särskilt kompletta Assassin’s Creed-bundlen är aktuell sex dagar till.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts