Drömmen om “Lego Halo” kanske inte är förlorad?

Drömmen om “Lego Halo” kanske inte är förlorad?

För ett tag sedan skrev vi om (och visade demo från) nedlagda Mega Bloks Halo, en slags Legovariant av Halo som kort sagt såg skitkul ut. Jag var inte ensam om att tycka det och de senaste veckorna har spelare världen över uttryckt sin uppskattning. Detta har inte gått Halo-studion 343 Industries förbi.

– Med så mycket positivt bemötande är det möjligt att vi får se liknande Halo-upplevelser någon gång i framtiden, berättar 343:s Brian Jarrard, som hade vetskap om Mega Bloks Halo innan läckan, för Gamespot.

Studiochefen Bonnie Ross, däremot, är väl insatt. I Halo-forumet skriver hon att spelet fokuserade på action, utforskande och spelarkreativitet. “Roliga idéer och uppfinningar”, skriver hon. Emellertid blev det bara en prototyp och Ross säger att de haft flera idéer i pipen som aldrig blivit verklighet.

Klart är dock att Halo 6, av Play Anywhere-skäl, lär släppas på pc. Kanske får vi se livstecken på E3?

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts