Döden är ovanligt vidrig i Resident Evil 7

Döden är ovanligt vidrig i Resident Evil 7

“You died” är två bevingade Resident Evil-ord, men med Resident Evil 4 tog spelarens dödsscener flera skutt uppåt i gore-o-metern. Dagsfärska Resident Evil 7 gör detsamma. Att vi den här gången får (tvingas) se det hela ur förstapersonsperspektiv gör splatterfesten förstås flera resor värre. Familjen Baker är milt sagt udda.

De leker med sina byten. Det är en motorsåg rakt in i magen som sakta rör sig uppåt mot halsen, ackompanjerat av en blodsfontän och ett vansinnigt skratt. Interaktiviteten finns också där – med makabert resultat som följd. Om du får benet avhugget kan du, kort innan du dör, plocka upp det som ett föremål.

Sadistiskt är bara förnamnet. Är du skicklig på skräckspel kommer du förmodligen bara se en bråkdel av dödsmontaget undertill, så varför inte slå en kik på några av de brutalaste speldödarna?

Jocke Kilman recenserade Resident Evil 7 under gårdagen och konstaterade:

“Den bästa och mest gastkramande delen i serien på åratal. Resident Evil är tillbaka på allvar.”

Resident Evil 7 All Brutal Kills/Deaths Scenes

Resident Evil 7 All Brutal Kills/Deaths Scenes – Horror Game 2017 SUBSCRIBE ► http://bit.ly/EPIC-GAMING Subscribe now for the Latest Games Gameplay, Walkthroughs, Trailer and Games News

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts