Diablo I i Diablo III i staterna – men ännu inte i Europa

Diablo I i Diablo III i staterna – men ännu inte i Europa

Igår pratade Blizzard om Diablo Diablo III. Nu skrider de från ord till handling – åtminstone på andra sidan Atlanten. Patch 2.4.3 är släppt i Amerika, men vi väntar oss Europarelease inom kort.

Detta innebär att det tidsbegränsade eventet The Darkening of Tristram, vilket är alla sexton Diablo-nivåer från 1996 återskapade i Diablo III, bör vara spelbart någon gång idag. Det vill säga, om Blizzard uppdaterar som de brukar. Pixelfilter, mer restriktiv kamera, robusta animationer och tidsenlig ljudbild inkluderade.

Diablo fyller 20 och Blizzard fyller 25, vilket vi uppmärksammat i tre matiga artiklar om alla Blizzardspel. Dessa hittar du här, här respektive här. Mysig jullovsläsning och perfekt uppladdning inför Tristrams återkomst.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts