Deus Ex: Mankind Divided – fristående Breach och VR-utforskare släppta

Deus Ex: Mankind Divided – fristående Breach och VR-utforskare släppta

Deus Ex: Mankind Divided ynglat av sig på Steam. Breach (Steamlänk) är numera fristående och då det innehåller mikrotransaktioner borde det ha varit free-to-play från start. Nåväl, Square Enix har i år börjat rätta till Deus Ex-misstag så att arkadiga Breach blir gratis (eller i alla fall “gratis”) är rätt väg att gå.

Deus Ex: Mankind Divided – VR Experience (Steamlänk) är däremot totalt gratis. Det är inte riktigt vad det låter som, du får inte hela Mankind Divided gratis i VR. Däremot får du utforska fyra områden, inklusive Jensens lägenhet, liksom utvalda platser i Dubai och Golem City. Både Oculus och Vive stöds.

Längtar du efter mer innehåll till Mankind Divided kan vi glatt konstatera att vi avslöjade andra story-dlc:t A Criminal Past så sent som igår.

 

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts