Detaljer kring Battlefield 1:s första dlc släppta

Detaljer kring Battlefield 1:s första dlc släppta

They shall not pass är Battlefield 1:s (recension) första dlc. I december fick vi blott en teaserbild men när nu marsreleasen nalkas känner sig EA och Dice till sist redo att berätta allt om innehållet i paketet.

Till sist får kliva i den franska arméns skor. Många, däribland jag, tycker att det borde ha varit ett självklart inslag i grundspelet men pengar snackar och därför ingår fransoserna i miniexpansionen. Det gör även nya spelläget frontlines där bägge lagen kämpar om en flagga i taget, för att sakta men säkert ta sig längre in i fiendens territorium. När någon når ända in i motståndets bas blir matchen mer rush-aktig, då telegrafmaster antingen ska attackeras eller försvaras.

Två nya fordon rullar in på scenen, den franska Char 2C-tanken liksom ett lika franskt antitank-vapen. Mer om detta och ytterligare nyheter hittar du på den officiella sajten. Inget exakt datum finns, så vi får nöja oss med någon gång i mars. Mest efterlängtade är nog ändå de fyra nya kartorna.

Verdun Heights

The opening barrage of the Battle of Verdun created massive forest fires in which players will fight for domination. This is an uphill battle towards the massive fortresses of Verdun. A constant grinding struggle where the artillery never stops. Where the forge and “the Devil’s Anvil” continues to consume even the bravest combatants.

Fort Vaux

The first big engagement inside a fort during World War 1 takes place in the dark underworld of Fort Vaux. Down in the maze of dark galleries and wet stone corridors, French and Germans fight ferociously with grenades, guns, bayonets, and flamethrowers. Watch your corners!

Soissons

Take part in one of the biggest tank assaults of World War 1. The French 10th Army moves to take back Soissons using their powerful Saint Chamond tanks. Planes, tanks, and infantry clash in the beautiful French countryside in the early hours of a hot summer day. Only the thunderstorm is louder than the war.

Rupture

In dire need to capture key bridges across the Aisne river, the French find themselves back into battlefields where poppies grow over a rusty wreck from previous tank battles. It might seem calm but this maze of steel beasts provides an excellent place for those who plan an ambush. As the sun sets over Fontenoy, the battle wakes up.

 

 

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts