Definitiva Dreamfall Chapters släpps i mars

Definitiva Dreamfall Chapters släpps i mars

Det har bokstavligt talat varit den längsta resan. Dreamfall Chapters utannonserades i mars 2007, och i mars 2017 går spelet slutligen i mål. Kanske trodde du att Zoë och de andra nådde vägs ände i det sista, utmärkta avsnittet Redux. I en Kickstarteruppdatering avslöjar Red Thread Games att så inte riktigt var fallet.

Sedan förra sommaren har den norska studion enträget jobbat på PS4- och Xbox One-versioner av äventyret. Dessa släpps den 24 mars och glädjande nog får pc-folket i samma veva “the final cut” av spelet. Förändringar i animationer, musik, ljudeffekter, ljus, skuggor och gameplay utlovas. Mer specifika än så vill teamet ännu inte vara men de lovar att snart gå in på detaljer. Red Thread är “upprymda” över att besöka Chapters en sista gång.

Dessvärre kan detta verkligen vara slutet för den älskade äventyrsserien som tog sin början 1999 i och med Den längsta resan.

– The Longest Journey Home kommer antagligen aldrig bli av. Åtminstone inte på lång, lång tid, tweetade Ragnar Tørnquist i fjol. Funcom äger rättigheterna till TLJ/Dreamfall-sagan, så det är egentligen upp till dem vad som sker härnäst.

Dreamfall Chapters | Announcement Trailer | PS4

The fate of Worlds falls on you now! Follow the story of Zoe & Kian in the sequel of the award-winning The Longest Journey saga. Coming to PlayStation 4 on March 23 2017!

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts