Dead Rising 4 introducerar en ny svårighetsgrad och Street Fighter-cosplay

Dead Rising 4 introducerar en ny svårighetsgrad och Street Fighter-cosplay

Capcom har annonserat en uppdatering till sin campiga zombiemördar-simulator Dead Rising 4 som släpps den 30e januari – redan imorgon alltså. Uppdateringen kommer bland annat att fylla ut Frank Wests garderob med ett gäng läckra kostymer föreställande karaktärer från Street Fighter. Så om du ville se den gamle krigsfotografens vältonade skinkor behöver du alltså inte vänta speciellt länge på din chans.

Sexig cosplay är dock inte allt den nya uppdateringen har att erbjuda. Capcom har även adderat en ny svårighetsgrad som gör spelet betydligt mer utmanande och lär glädja spelare som vill se mer betoning på överlevnad än rättfram zombie-mörs. Spelets exekutiva producent Bryce Cochrane beskriver det så här:

– Fiender gör mer skada; Franks vapen går sönder snabbare och mat återställer mindre hälsa än tidigare. Håll ögonen öppna, håll ryggen fri och glöm inte att leta nog efter alla vapen du kan hitta – du kommer att behöva dem.

Det här kommer säkert glädja vår egna Joakim Kilman som, när han recenserade spelet, bland annat kritiserade det just för sin brist på utmaning: “Det finns inte ens ett sätt att höja svårighetsgraden förutom att köra new game +. Om du är ute efter utmaning eller spänning så lär du inte hitta det här.”

About The Author

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Related posts