Datum, trailer och skärmdumpar för den nya Dark Souls III-expansionen

Datum, trailer och skärmdumpar för den nya Dark Souls III-expansionen

Förra våren släpptes det uppskattade Dark Souls III, och i höstas fick vi den första dlc-expansionen Ashes of Ariandel. Vår recensent Joakim Kilman var emellertid inte helt övertygad av det vintriga äventyret, så vi hoppas på bättring i och med The Ringed City, den andra och sista expansionen till Dark Souls III.

Nedan hittar ni både skärmskott och trailer, och enligt Bandai Namcos officiella pressrelease handlar The Ringed City om spelarens jakt efter slavriddaren Gael till världens ände (bokstavligt talat) där den sistnämnda hoppas hitta något som kallas “Dark Soul of Humanity”.

The Ringed City släpps den 28 mars, och under färden mot staden med samma namn kommer man få stöta på “uråldriga bestar” och nya “närapå vansinniga” karaktärer samtidigt som man upptäcker hemligheter från det förflutna och plockar på sig ett och annat nytt vapen eller ny rustning.

Man kan inhandla The Ringed City för 15 euro via Steam (samma pris som Ashes of Ariandel) eller köpa säsongspasset för 25 euro (som ger dig båda expansionerna). Om du inte påbörjat ditt Dark Souls III-äventyr ännu rekommenderar vi dock att du väntar till den 21 april när  Dark Souls III: The Fire Fades når butikshyllorna, som inkluderar både originalspelet och de två expansionerna.

Dark Souls III The Ringed City – PC/PS4/X1 – At World’s End (DLC 2 announcement trailer) (English)

At the close of the Age of Fire, as the world ends and all lands converge upon themselves, a lone adventurer descends into the madness of the earth and uncovers the secrets of the past. The Ringed City is said to be at World’s End, as far as one can go…

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts