Dags att kika lite närmare på The Signal From Tölva

Dags att kika lite närmare på The Signal From Tölva

The Signal From Tölva har redan imponerat oss med sin vackert pulpiga stil, vidsträckta landskap och charmiga design. Därför är det med glädje vi nu får chansen att titta lite närmare på de olika robotar som vi kommer stöta på i Big Robots kommande actionäventyr. Här visar Olly Skillman-Wilson oss designfilosofin bakom Tölvas robotar, som blandar skrotupplad, steampunk och pulp sci-fi. Han visar även upp en hel del coola robotdesigner. Den är mer än värd fem minuter av din tid:

The Signal From Tölva: The Art Of Tölva

www.thesignalfrom.com Artist Olly Skillman-Wilson looks at the art process behind forthcoming indie shooter.

Releasedatumet för The Signal from Tölva var tidigare satt som “tidigt 2017” men slutet av videon anger det som “2017” kort och gott. Hur som helst har vi all anledning att se fram emot Sir, You Are Being Hunted-skaparnas rost-charmiga äventyr. Om inte för att titeln innehåller det bästa omotiverade användningen av diakritiska tecken sedan Star Wars: Masters of Teräs Käsi.

About The Author

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Related posts