Crypt of the NecroDancer släpper dlc:t Amplified via early access

Crypt of the NecroDancer släpper dlc:t Amplified via early access

Brace Yourself Games uttökar sitt Crypt of the NecroDancer med ett nytt dlc-paket kallat Amplified – eller AMPLIFIED som utvecklarna själva skriver det. Amplified är en prequel till originalspelet som nu finns att skaffa via Steam Early Access och innehåller i skrivande stund en ny spelbar protagonist i den vampyriska Nocturna samt 20 nya låtar att dansa loss till. Utvecklarna lovar att fler karaktärer, spellägen och annat göttigt innehåll också kommer att adderas under early access-perioden.

Kolla in spelet på Steam Early Access här eller spana in trailern några centimeter under den här meningen:

Crypt of the NecroDancer: AMPLIFIED Preview

Crypt of the NecroDancer: AMPLIFIED is a DLC prequel for Crypt of the NecroDancer. Take control of the shapeshifting protagonist Nocturna to fight your way through electrifying new levels, boss battles, and more! Show your support by liking the video. It helps a lot!

About The Author

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Related posts