Conan Exiles i early access idag

Conan Exiles i early access idag

Det öppna överlevarspelet Conan Exiles får sig en early access med start idag. Den som vill leva rövare i höftskynke och törsta ihjäl i öknen kan göra det. Frågan är väl om man också kan få chansen att krossa fiender, se James Earl Jones förvandla sig till orm och olja in sin muskliga kropp så den glänser riktigt fint i solen.

Spelet ska ha snoppfysik, vilket så klart är viktigast av allt. Vill du se hur det ser ut kan du klicka här, med lätt NSFW-varning. Så när du springer runt i höftskynke och svingar ditt svärd så vet du att det floppar och svänger därunder skynket. Det är en trygg känsla.

Vi återkommer med en förhandstitt på Conan Exiles så snart vi kan. Håll utkik.

About The Author

Värmlänning som spelat sedan barnsben. Utbildad lärare, älskar det skrivna ordet och spelar allt jag kommer över. Lagom sur.

Related posts