CD Projekt söker ny personal till Cyberpunk 2077

CD Projekt söker ny personal till Cyberpunk 2077

“Om ditt nyårslöfte är att skaffa ett jobba inom spelindustrin kan du skatta dig lycklig! Vi rekryterar!”, hälsar polska Witcher– och Cyberpunk-studion CD Projekt via Facebook.

Många jobb är just nu lediga på CD Projekts jobbsida, varav 47 är Cyberpunk 2077-specifika. Animatörer, ljudmagiker och cinematic-designers är några av tjänsterna. Man söker även folk till Gwent, Gog och en business development manager. Om du har kunskaperna och suget att vara med och utveckla världens bästa rollspel (it is known) bör du med andra ord kika närmare.

Det var åratal sedan vi senast såg något från Cyberpunk 2077 men fjol fick vi veta att multiplayer kan vara en faktor, liksom att fler nu jobbar på spelet än vad som någonsin var fallet med Witcher 3.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts