Brut@l släpps till Steam

Brut@l släpps till Steam

Vanligtvis spyr jag lite i munnen över spelföretagens försök att få sina titlar att sticka ut i textform. När jag behandlar dem i artiklar brukar jag därför konsekvent ta bort tokigheter som understrecket i Watch_Dogs 2 och och det stora r:et i NieR: Automata, allt i den förhöjda läsbarhetens tecken.

Men nu vill jag faktiskt göra ett undantag. I Brut@l spelar man nämligen som en @-symbol i en procedurellt genererad grottkravlare, och grafiken fullständigt skriker ASCII (fast i 3d). Det hela är rejält bedårande och smälter mitt hårda skribenthjärta. Okej, Stormcloud och Rising Star, ni får behålla er @-symbol.

Brut@l släpptes ursprungligen till Playstation 4 förra året, men har nu gjort Steam-debut. Typ. I skrivande stund listas det fortfarande som “kommer snart”, även om den nya trailern nedan påstår att spelet släpptes den 9 januari, det vill säga igår. Det här med tidszoner är rätt jobbigt ibland.

BRUT@L Trailer – PC

http://store.steampowered.com/app/489260/ Kick some ASCII with the PC release of Brut@l on February 9th 2017. A procedurally-generated co-operative and single-player dungeoneering thrill ride, Brut@l fuses old-school gaming with a stunning 3D visual style to create an experience that is inspired by the earliest of videogame adventures, yet feels uniquely fresh and exciting.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts