Blizzard pratar om Diablo i Diablo III

Blizzard pratar om Diablo i Diablo III

I början av november fick vi reda på att Blizzard ämnar fira Diablos tjugoårsjubileum med stil – samtliga sexton nivåer från originalspelet kommer återskapas i Diablo III, och hela härligheten kommer att bli tillgänglig i och med version 2.4.3. De fullständiga patchnoteringarna kan läsas här.

I den nya videon ser vi att Blizzard verkligen tar sitt firande på allvar. Man spelar fortfarande i Diablo III-motorn, visst, men när man väl tagit steget genom en portal i Old Tristram tar man också steget in i något som Blizzard kallar för “glorious retrovision”.

Allting ses ur ett pixligt filter, karaktärerna har samma rörelsemönster som för 20 år sedan, animationerna har bytts ut, kameravinkeln är ändrad, användargränssnittet har designats om och ljudet är tunnare och mer upprepande för att ge en äkta 90-talskänsla.

Vi har tills vidare inget exakt datum för version 2.4.3, men eftersom Blizzard ständigt hänvisar till “januari” i videon kan vi förvänta oss att patchen går live mycket snart.

The Anniversary Patch – 2.4.3: Celebrating 20 Years of Diablo

Patch 2.4.3 is coming soon to live realms! Our Diablo anniversary event, the Darkening of Tristram, is included in this patch, and Lead Game Designer Kevin Martens, Senior Game Designer Zaven Haroutunian, and Senior Game Designer Joe Shely share some of their insights behind how this in-game event came together.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts