Bekräftat – färgsprakande Rime till pc

Bekräftat – färgsprakande Rime till pc

Det var snudd på bekräftat, nu är det helt bekräftat: färgsprakande Rime, som tycks dela DNA med såväl Zelda som Team Icos skattkista, kommer att släppas på pc under sköna maj. Man tackar.

Äventyret avtäcktes under Gamescom 2013 som ett Playstation 4-exklusivt spel men i fjol lyckades Tequila Works få alla rättigheter till sitt spel och därför faller det sig naturligt att alla får vara med och leka. Det Madridbaserade företaget släppte habila Deadlight för fem år sedan. Sedan dess har det varit tyst men i år blir det fullt ös då de släpper såväl The Sexy Brutale som Rime.

En ny trailer får vi också från Rime och visst ser spelet minst lika magiskt ut som när det avslöjades.

RiME Reveal Trailer (PEGI)

Prepare to discover yourself in the world of RiME, and see the gameplay that’s in store in this new reveal trailer! RiME is a single-player puzzle adventure about discovery, experienced through the eyes of a young boy who awakens on a mysterious island after shipwrecking off its coast.

 

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts