Aven Colony är ett nytt strategispel från Team 17

Aven Colony är ett nytt strategispel från Team 17

Team 17 är mest kända för Worms, men de är också en utgivare med diverse roliga spel under sina vingar. Nu senast det förbaskat roliga Overcooked. Nu har de utannonserat att de ger ut Aven Colony, ett stadsbyggarspel om att skapa den perfekta rymdkolonin. Utvecklarna heter Mothership, och utlovar ett stadsbyggarspel med frihet.

Med andra ord kan vi räkna med gott om resurshanterande, planerande och garanterat kinkiga invånare som klagar på exakt allting. Det ser trevligt ut, för all del. Den nyfikne kan själv kolla in trailern nedan. Spelet släpps någon gång under andra kvartalet i år, så vi behöver inte ens vänta jättelänge innan vi kan kolonisera rymden.

 

 

Aven Colony Console Announcement Trailer

We’re really pleased to announce our partnership with Texas-based independent developer Mothership Entertainment to publish new sci-fi city-building and management sim, Aven Colony on PC, PlayStation 4 and Xbox One. Aven Colony is a city building game from Mothership Entertainment set on Aven Prime, an alien world of deserts, tundras and wetlands light-years from Earth.

About The Author

Värmlänning som spelat sedan barnsben. Utbildad lärare, älskar det skrivna ordet och spelar allt jag kommer över. Lagom sur.

Related posts