Ännu en ny trailer från For Honor

Ännu en ny trailer från For Honor

Det är mycket nu. Mycket nyheter kring For Honor, det vill säga. Förra veckan fick vi reda på allt innehåll i spelets säsongspass och vad som ingår i de tre olika utgåvorna, och i tisdags bekantade vi oss med tre av de spelbara hjältarna, närmare bestämt Nobushi Samurai, Valkyrie och Lawbringer.

Nu har Ubisoft släppt en ny trailer som fortsätter sälja löftet om ett väldigt intensivt närstridsspel. För de som undrar varför och hur samurajer, vikingar och riddare hamnat i luven på varandra får vi reda på att spelet utspelar sig i en fantasivärld där grannländerna Ashfeld (riddarna), Valkenheim (vikingarna) och Myre (samurajerna) ständigt försöker utvidga sina gränser.

Trailern igenom utökas och förminskas rikenas storlek, så kan vi hoppas på någon form av större metaspel i antingen storyläget eller onlinedelen? Om du är nyfiken på att veta mer om spelet kan du fortfarande registrera dig för den stängda betan som äger rum under nästa veckoslut.

For Honor släpps på alla hjärtans dag, den 14 februari. Här är den nya trailern.

For Honor – War of the Factions Trailer

Pre-order the game : http://ubi.li/pcy9f Sign up for Closed Beta : http://forhonorgame.com/youtube-register Join the battlefield of For Honor in the multiplayer Closed Beta from January 26th to January 29th. Pledge your sword. Fight for your Faction. Carve out your legacy. All who enter the battlefield will reap the rewards.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts