Ambitiös Homeworld-modd har uppdaterats

Ambitiös Homeworld-modd har uppdaterats

Det är lätt att ogilla Gearbox nu för tiden. Från Duke Nukems misslyckade comeback och Aliens: Colonial Marines vilseledande marknadsföring till fullprislappen för Bulletstorm-remastern och hela jäkla Battleborn – det kan sannerligen inte ha varit lätt att heta Gearbox de senaste åren.

En stor ljusglimt är dock studions nyversioner av Relics klassiska strategispel Homeworld och Homweworld 2 som släpptes i början av 2015. I somras nådde duon versionsnummer 2.0, och användaromdömet på Steam är i skrivande stund “mycket positivt”.

Homeworld 2 Complex var ursprungligen en modd som släpptes 2010 till originalutgåvan av Homeworld 2, men sedan dess har den bytt ut sin grundstomme till Homeworld Remastered. Homeworld 2 Complex bjuder bland annat på en djupare multiplayerdel och en ny co-op-kampanj, och nu har version 10 nått internet (den kan laddas ner här).

Här är en video som går igenom nyheterna.

Homeworld Remastered: Complex 10 – Season 1 – Episode 1

Welcome back to complex lads and lasses! its finally here, what we’ve been waiting for, its been so long since i’ve covered complex on the channel and it brings me awesome feels giving you guys some more complex gameplay, not to mention of the Newest version.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts