Alla hjältar i Heroes of the Storm blir gratis att spela i helgen

Alla hjältar i Heroes of the Storm blir gratis att spela i helgen

Jag vet inte med er, men ibland glömmer jag bort att Heroes of the Storm överhuvudtaget existerar. Det har förmodligen först och främst att göra med att det är ett moba (jag spelar inte moba) men även med det faktum att Blizzards övriga titlar heter saker som World of Warcraft, Diablo III, Hearthstone och Overwatch.

Därför känns det logiskt att Blizzard försöker öka uppmärksamheten kring deras spel igen med hjälp av en gratishelg. Eller ja, gratis och gratis, Heroes of the Storm är och har alltid varit free-to-play, men vanligtvis begränsat till tio gratishjältar vid varje givet tillfälle. Mellan den 13 och 16 januari kommer man dock kunna prova på samtliga 60 hjältar utan begränsningar.

Mer information om händelsen hittar ni på den officiella bloggen, och nedan ser ni också en video som sammanfattar fjolårets händelser i Heroes of the Storm.

In Case You Missed It: 2016 Heroes of the Storm Year in Review

16 new Heroes, 24 major Hero updates, 49 new skins, 4 Legendary skins, 26 new mounts, 2 new Battlegrounds, a Battleground update, Ladder revamp, Ranked Seasons, personalized Stats, Unranked Draft mode, MVP and Commendations, a new Heroes Brawl game mode, and more!

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts