3d-plattformaren Poi släpps nästa vecka

3d-plattformaren Poi släpps nästa vecka

Plattformsäventyren lever igen. Jag växte upp med titlar som Super Mario 64 och Banjo-Kazooie, så det är inte konstigt att jag är löjligt på 2017 med Yooka-Laylee och A Hat in Time och … Poi! Det senare har kanske passerat under mången radar men sedan early access-releasen 2015 fått mycket ros och knappt något ris.

Spelet följer två äventyrslystna kidz som reser runt i världen i ett luftskepp på jakt efter utforskarmedaljer – Pois motsvarighet till guldstjärnor och gyllene pusselbitar. Känner ni hur samlardjävulen slår klorna i er? “Tajta, precisa kontroller” med “plattformsmoves du känner till och älskar” utlovas bland annat.

“Titta vad fint!”, utbrast jag när jag lanseringstrailern som avslöjar releasedatumet 1 februari.

Poi Trailer

Full release on Steam February 1st, 2017! http://store.steampowered.com/app/401810/ Like and share! Poi is a 3D platformer featuring two kids on a grand adventure to unravel the mysteries of the Milky Way Globe. Explore uncharted lands, compete in challenge levels, meet quirky characters and defeat comical creatures on a journey to become a Master Explorer.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts