Tidigare PS4-exklusiva Rime på väg till pc

Tidigare PS4-exklusiva Rime på väg till pc

Rime visades för första gången upp till Playstation 4 under Gamescom för tre år sedan och fick många att dra paralleller till The Last Guardian, också det ett PS4-exklusivt äventyr. Tidigare i år lyckades dock teamet på Tequila Works (studion bakom Deadlight) lägga beslag på alla rättigheterna till sitt äventyr och därför är det föga förvånande att fler plattformar nu kommer att få ta del av den celshadade sagan under nästa år, däribland pc-spelarna. Detta enligt Brazilian Rating Board, som har för vana att läcka sanningar.

Rime handlar om en liten pojke som måste fly från en ö och en förbannelse. Utöver The Last Guardian (och andra Team Ico-spel) är vi nog många som tänker på Zelda: The Wind Waker och Journey. Med andra ord: spel vikta åt konsolspelarna. Det är ta mig tusan på tiden att också vi får ett sådant här äventyr.

Rime Gamescom Announce Trailer | PS4

Rime is set in a unique ancient world of mystery, intrigue and adventure. Set on a beautiful island, a boy wakes on the shore to find he’s lost with only the island and the animals to accompany him. ©2014 Sony Computer Entertainment Europe. Rime is a trademark or Sony Computer Entertainment America LLC.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts